Welkom

http://www.jordihainje.nl/wp-content/uploads/2015/04/IK_PROFIEL.png

Mijn naam is Jordi Hainje. Woonachtig in Leeuwarden. Grafisch vormgever en kunstschilder.

Als je blij wordt van tekenen, schilderen en ontwerpen is de keuze om voor een opleiding waar deze mogelijkheden geboden worden snel gemaakt.

Tijdens mijn eerste studie maakte ik kennis met het Grafische vak en leerde o.a. mijn favoriete tekenprogramma Illustrator kennen. Ik vervolgde mijn opleiding en studeerde af aan de kunstacademie Minerva te Groningen.

Mijn grafische werk wil ik overal kunnen toepassen, zowel in het ontwikkelen van een volledige huisstijl met o.a. een logo, visitekaartje, briefpapier, envelop, flyers en posters, maar ook in mijn schilderwerk is het regelmatig terug te vinden. Het doel blijft een heldere beeldende communicatie met een sprekende identiteit.

Het maken van schilderijen is ontstaan omdat ik dit vanuit huis heb meegekregen, het tijdens mijn studie regelmatig heb toegepast en er meer dan vrolijk van wordt. Mocht u willen dat ik een beeld creëer van bijvoorbeeld uw zoon of dochter, uw huisdier of misschien wel een kleurrijke bloem, alles is mogelijk.

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en als u open staat voor een samenwerking kunt u mij bereiken via de mail of telefoon. Persoonlijk contact voor en tijdens het ontwerpproces vind ik erg belangrijk, hierdoor kunnen we uw visuele wensen optimaal vertalen.